1 / 2

Kompetenta coacher

Kjell Enhager
Coach personlig utveckling. Han har föreläst för hundratusentals personer och coachat några av de största idrottshjältarna och företagen världen över. Arbetar med globala bolag, symfoniorkestrar, skådespelare och med världsnamn inom bland annat golf, tennis, skidor, ridning och hockey. Kjell Enhager har varit delägare i Svenska Äventyr och under många år bidragit till företagets processer och strategier.

Per-Erik ”Peken” Rönnestrand
Träningscoach. Tidigare förbundskapten för svenska landslaget i längd för herrar och damer samt därefter förbundskapten för kinesiska längdlandslaget. Stor erfarenhet av att skapa resultat utifrån varje individs personliga förutsättningar.

Tillsammans med bland annat landslagsaktiva i längdskidåkning och paddling, bergsguider, klätterinstruktörer, vandringsproffs, yogalärare samt en och annan cirkusartist erbjuder vi ett kompetent gäng för att ta dig och ditt företag från start till mål.

Pålitliga partners

Svenska Äventyr har under årens lopp haft förmånen att arbeta ihop med proffs inom många områden. Några har vi samarbetat med oftare än andra och räknar till våra hus-leverantörer.

Asknäs Gård
En riktig ”levande” Mälargård, naturskönt belägen vid vattnet på Ekerö, 23 km väster om Stockholm.

Eriks of Sweden
Skräddarsyr världens bästa mötesupplevelser.

Meteorologen Ski Lodge
Gamla tullhuset, Riksgränsen. Klassas som ett av Sveriges fem bästa hotell enligt tidningen RES.

OUT Seglingsevenemang
Upplevelser på vatten – året runt, i alla väder. Har en egen flotta bestående av 50-51-fots segelbåtar.

Houdini Sportswear
Originalet – funktionella plagg i fleece.

Dynafit
Utrustning för friåkning.